Експорт накладних в форматі ММО або XANR
30 Лис
Напрацювання

опубліковано

Експорт накладних в форматі ММО або XANR

Презентуємо модифікацію написаної раніше обробки для вивантаження накладних в форматі XANR.

Ще один із "аптечних" форматів - ММО.

Обидва формати призначені для забезпечення більш оперативного обміну інформацією між постачальниками і покупцями(в даному випадку аптеки), обміну електронними накладними. Призначення електронної накладної - автоматизувати введення видаткової накладної компанії-постачальника в облікову систему контрагента-одержувача в якості прибуткового документа, замінивши традиційне ручне введення.

Обробка написана під конфігурацію "Бухгалтерія, редакція 2.0" і не потребує втручання в конфігуратор. Може бути досить швидко адаптована під інші конфігурації BAS.

Збереження частини необхідних для даного файлу даних у цій конфігурації не передбачено. Але проблема в тому, що деякі з цих необхідних даних є обовязковими. Для вирішення даного питання ми створюємо додаткові реквізити для Номенклатури і Організації. Такий варіант вирішення питання дозволяє залиити вашу конфігурацію типовою, і не витрачати зайвого часу при оновленні BAS.

 

Вона дає можливість вивантажити накладну в файл формату XANR або ММО. Є можливість одразу відправити його покупцеві засобами вбудованого поштового клієнта по електронній пошті.

Формат ММО - це текстовий формат.

Ціна на момент публікації:

1000грн.