Експорт первинних документів в XML з BAS
21 Сер
Напрацювання

опубліковано

Експорт первинних документів в XML з BAS

Як відомо типові конфігурації BAS не передбачають можливості вивантаження первинних документів(рахунки на оплату, акти виконаних робіт, видаткові накладні тощо) в формат XML. Але в час переходу на електронний обмін документами потреба в цьому зростає. От і отримали запит настворення такої вигрузки.

Отже, кейс був такий:

на сервері є програма BAS. В якості програми для обміну документами був обраний MEDок. Але в цілях безпеки адміністратори заборонили встановлювати його на один сервер з програмою BAS. Таким чином використання медкової стиковки стало не можливим, а документи потрібно перекидати з BAS в медок. Тому була написана зовнішня обробка для кожного типу документів, яка дає змогу вивантажити конкретний документ в формат XML з подальшим його імпортом в MEDок.

Обробки написані під Бухгалтерію, редакція 2.0(всіх версій - Базова і ПРОФ), також підійдуть для BAS Бухгалтерії (всіх версій - БАЗОВА, ПРОФ, КОРП). Без проблем зможемо переписати під інші конфігурації(УТП, УВПП, УТ, Малий бізнес тощо).

Також можлива доробка інших документів BAS для експорту в XML .

До того ж маємо досвід створення власних шаблонів первинних документів для медка, щоб вони були максимально схожі на друковані форми ваших документів в програмах BAS.

Звертайтесь, все покажемо і роскажемо.

Ціна на момент публікації:

500грн.\шт.