Обмін документами між BAS та Арт-Звіт
27 Лис
Напрацювання

опубліковано

Обмін документами між BAS та Арт-Звіт

Представляємо вам нашу оновлену обробку для взаємодії програм BAS з системою Арт-Звіт.

Це удосконалена та доповненна обробка, яку ви могли бачити раніше - Пакетне вивантаження податкових з BAS в Арт-Звіт

В чому ж полягає її удосконалення:

1. Обробка переписана і тепер працює через АРІ Арт-Звіту, так звану службу SOAP.

2. Розширено можливості обробки. Проаналізувавши потреби користувачів було вирішено випускати її у кількох варіантах

Що ви отримаєте користуючись цією обробкою:

1. Це можливість пакетного експорту документів, тобто можна вивантажувати купою по 100-200шт, в порівнянні з типовим експортом документів, де виконується все лише поштучно

2. Це можливість імпорту документів в програми BAS! Нагадаємо, що типові засоби взагалі не передбачають імпорту файлів документів. Ми ж надаємо не просто можливість імпорту, а пакетного імпорту документів, тобто можна імпортувати купою по 100-200шт.

3. І все це відбувається напряму між програмами, не потрібно виконувати зайві однотипні операції вивантаження та завантаження документів, все одразу потрапляє у вказаному напрямку без створення проміжних файлів(XML, DBF тощо)

4. Швидкість підключення. Обробка не потребує втручання в код BAS, тому може бути підключена протягом кількох секунд. І до того ж не вплине на процес оновлення ваших програм BAS.

5. Ну і на додачу, ми зробили максимально простий та зрозумілий інтерфейс, без купи зайвих кнопок та не зрозумілих налаштувань.

Технічні вимоги: 

1. Має бути запущена служба Арт-Звіту SOAP

2. На даний момент обробка призначена для роботи лише з конфігураціями BAS, Бухгалтерія, редакція 2(ПРОФ та БАЗОВА) та BAS Бухгалтерія. Платформа 8.3

Ведеться також робота по підтримці інших конфігурацій.

 

Якщо вас зацікавила наша обробочка - звертайтесь і ми з радістю продемонструємо її роботу а також дамо відповіді на всі ваші питання).

Ціна на момент публікації:

425грн.