Відправка документів по електронці з програми BAS
21 Тра
Напрацювання

опубліковано

Відправка документів по електронці з програми BAS

У вас "BAS Бухгалтерія" ПРОФ - КОРП або БАЗОВА?

Ви хочете відправляти документи(рахунки, накладні, акти тощо) контрагентам зі своєї програми?

Ви скажете - так наче ж все є для того і ми вже цим користуємось)

Так, все є, але не залежно від того, чи вказаний мейл контрагента в його картці чи ні, його всеодно потрібно вписувати в поле "кому" (імовірно цей момент розробник не врахував, а можливо так і задумано) при створенні листа.

До того ж , вам щораз доводиться заповняти той самий текст листа і тему? 

У нас є недороге рішення, яке не призведе до проблем при оновленні і вирішить описані вище моменти - це нова можливість, яка зявилась у програмах BAS лінійки, так звані  "розширення". Використовуючи їх ваша програма буде так само безпроблемно оновлюватись, а процес відправки документів по електронці значно спроститься.

Отже, в розширені задаємо по замовчуванню текст для ваших листів та тему, адреса підтягується автоматично з картки контрагента, якщо вона була там вказана. При потребі під час створення листа можна все це відредагувати.  

Ціна вказана для одного типу друкованої форми одного документу. За кожен додатковий документ +25% вартості.

До речі, хто ще не бачив - ми маємо обробку яка може пачкою обирати відібрані вами документи і відразу всі відправляти контрагентам по одній кнопці. Дуже хручно для тих, хто має вид діяльності, який передбачає абонплату або просто що-місячне виставлення первинних документів. Зроблена у вигляді додаткової обробки, яка має відбори по періоду та типу документів.

Така обробка коштує якихось 850грн. Економте свій час, витрачайте його на щось корисне, доручіть рутинні операції програмі.

Всі наші обробки можемо безкоштовно продемонстувати будь-яким зручним для вас спрособом! 

Залишайте звернення і ми самі з вами зв`яжемось.

 

Ціна на момент публікації:

425грн.