FREDO припиняє підтримку Windows XP, Windows Vista та інших неактуальних версій операційних систем з 2019 року
02 Ноя
Новости

Автор

FREDO припиняє підтримку Windows XP, Windows Vista та інших неактуальних версій операційних систем з 2019 року

Ми завжди турбуємось про наших клієнтів і намагаємось зробити безпечний продукт, який можна використовувати на різних операційних системах (ОС). Розуміючи, що іноді у наших клієнтів використовуються далеко не сучасні комп'ютери з застарілими і знятими з підтримки операційними системами, ми до останнього намагалися підтримувати такі ОС, як Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003 і т.ін. Але розвиток інформаційних технологій, і, перш за все, підтримка на високому рівні безпеки даних, вносять свої коригування. Корпорація Microsoft вже припинила підтримку вказаних вище ОС, а з 2020 року року припиняє підтримку Windows 7 та Windows Server 2008.

Для підприємства, яке подає електронну звітність, яке перейшло на електронний документообіг, одним з найважливіших аспектів ведення діяльності є захищеність електронних даних. І якщо ОС не підтримується розробником, а отже, не забезпечує надійний рівень захисту даних, потрібно переходити на нові сучасні ОС. За останній рік компанія ФРЕДО багато зробила для посилення безпеки даних при використанні наших сервісів - впровадження сучасних захищених серверів, підпис програмних файлів міжнародними сертифікатами безпеки, додаткові системи захисту проти несанкційованого втручання. Наступний крок - зупинка підтримки роботи сервісів FREDO Звіт та FREDO ДокМен на неактуальних версіях Windows.

З 1 січня 2019 року всі оновлення FREDO будуть налаштовані на роботу тільки на сучасних ОС, які офіційно підтримуються корпорацією Microsoft. На комп’ютерах зі старими ОС (Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003) програма більше не буде оновлюватись.

Будь ласка, подбайте про своєчасний перехід на одну з актуальних версій ОС Windows з встановленням всіх оновлень для систем безпеки. Нагадуємо, що один із засобів збереження даних - створення резервної копіїпрограми. Налаштувати автоматичний процес створення архіву програми, резервного копіювання можна за допомогою Планувальника завдань. Для зменшення розміру архіву та збільшення швидкодії програми радимо створювати архіви документів за періодами та переносити їх до окремого від програми архіву. Бажано завжди мати декілька архівних копій, які зберігаються на різних носіях

Те ж саме стосується і програмного комплексу Медок.

 


Источник: https://fredo.com.ua/